O NAMA   


Odluka zaljubljenika u košarku i sportskih entuzijasta, o formiranju košarkaškog kluba, uz podršku Zorana Jakovljevića, poznatog košarkaškog trenera i košarkaškog stručnjaka za nivo smederevske košarke i šire, za Srbiju - doneta je, još decembra, 2004.godine.

Prvenstveni cilj Kluba je da kroz školu kosarke BASKET IN obezbeđuje igrače, koji bi prošli sve selekcije Kluba i u zavisnosti od kvaliteta, zaigrali i za I tim i u njemu napredovali.

Ambicije kluba su plasman u viši rang takmicenja, a to je II Srpska liga. Našim programom aktivnosti predvidjeni su i individualni treninzi sa zainteresovanim i ambicioznim mladim talentima i košarkašima. Na tome će biti angažovani stručni treneri, sa ciljem da kod kandidata, individualnim radom, doprinesu ostvarenju najvišeg nivoa kvaliteta u radu i tehnici igrača, bez lopte i sa loptom u igri tima.

Fizička priprema igrača, kako pojedinaca tako i čitavih timova, predstavljaće naš osnovni programski sadržaj. Postizanje stepena brzine igrača u igri, izdržljivosti, koordinacije pokreta i gipkosti, jednom rečju - snage, biće osnovna preokupacija stručnih kadrova, prvenstveno trenera!

U narednom periodu, Klub će osposobiti kadrove i obezbediti tehničke i druge uslove za testiranje i iskazivanje trenutnog nivoa pripremljenosti sportista, radi ocene stepena njegove psiho-fizičke spremnosti i planiranja dalje faze, na njegovom stručnom usavršavanju i podizanju nivoa sportske forme.

 

 

KK BASKET IN
 Predsednik UO,
Ilić Miroljub

REKLAMNI SPOT  
 
ANKETA  
Da li sport treba da bude besplatan za decu do 18.godina?
Da
Ne

Coach Nenad Ilic
Škola košarke
Nađi vremena za košarku
KK Basket IN Facebook
Turističke ponude