TRANSFERI   

Naša aktivnost sprovodi se na planu posredovanja izmedu igrača i trenera, s jedne strane i Kluba – sa druge!

Posredovanjem, uspostavljaju se kontakti između zainteresovanih strana i razmenjuju se nove međusobne informacije, radi dodatnih saznanja o igraču odnosno treneru - koji želi prelazak u novi Klub odnosno,dobiju nova saznanja o Klubu u akciji 
                                      
                                   “TRAŽIM NOVI KLUB”!

Princip posredovanja ogleda se u tome što zainteresovane igrače ili trenere predstavljamo javnosti, sa osnovnim podacima i biografijom, a u drugoj fazi pregovaramo o mogućnosti za zaključenje ugovora, pa i slanja igrača i u inostranstvo - uz studije ili školovanje, ako je reč o inostranom klubu. Naše posredovanje omogućava dostavu odgovarajućeg video-materijala, pa i neposredne kontakte, time što bi se igraču pružila mogućnost da odradi i “probni trening” u uslovima i po režimu rada potencijalnog novog Kluba. Klubovima pružamo usluge u delu “skautinga” – praćenje rada i rezultata igrača, posebno mladih i neafirmisanih igrača ili košarkaških talenata!

Igraču, odnosno treneru, koji postigne dogovor sa novim klubom – pružamo odgovarajuću pravnu zaštitu, obezbeđujuci ugovore sa svim važnim odredbama, kojima se obe strane obezbeđuju od moguće eventualne štete kao posledice neispunjenja ugovora, pa kasnije i naknade takve štete.

Zainteresovanim licima pružamo i uslove u marketingu (Radio, TV i dr.), obavljamo poslove obezbeđenja viza i druge administrativne prirode, pružajuci istovremeno savete iz oblasti košarkaškog sporta, pravnog sadržaja ili biznisa.

                                  PONUĐENI IGRAČI

1.
Ukoliko ste zainteresovani,ostale pojedinosti,kao i video materijal mozete dobiti u prostorijama kluba,ili nas kontaktirajte na našu e-mail adresu.

PRIJAVA ZA TRANSFERE


Prezime i ime: *
Datum i mesto rođenja: *
Adresa stanovanja: *
Telefon fiksni:
Telefon mobilni:
E-mail: *
Broj lične karte:
Zanimanje:
Pozicija na kojoj igraš:
Klubovi za koje si nastupao:
Validacija:
Prepišite tekst: *
 

Nakon popunjavanja formulara, ukoliko želite da se bliže informišete o trenutnom statusu Vaše prijave, možete nas kontaktirati na navedene brojeve telefona. Ukoliko posedujete bilo kakav video materijal (sa utakmica ili treninga), na kojima se može videti Vaš trenutni kvalitet koji posedujete, možete nam ga poslati na našu adresu.

Ukoliko želite da mi budemo Vaši  posrednici u pronalaženju Vašeg angažmana u nekom od domaćih, ili inostranih klubova, pored popunjenog formulara biće potrebno i da lično dođete u prostorije Kluba.

Ukoliko niste igrač, već trener molimo Vas, da nam to navedete u prijavnom formularu u polju (ZANIMANjE).Za sve bliže informacije kontaktirajte nas na našu e-mail adresu.    

 

REKLAMNI SPOT  
 
ANKETA  
Da li sport treba da bude besplatan za decu do 18.godina?
Da
Ne

Coach Nenad Ilic
Škola košarke
Nađi vremena za košarku
KK Basket IN Facebook
Turističke ponude