Boravak u mediteranskim uslovima - na moru (RCG - Tivat)    


 

      Uživajte na moru, RCG - kako leti, tako i u jesen, zimi ili u proljeću Ponuda boravka: od 7, 10, 15 ili više dana!
    
     TIVAT
, turistički grad, smešten je u središnjem delu bokokotorskog zaliva. Sa blagom mediteranskom klimom, bujnom vegetacijom, čistim morem. Ovaj grad ima izuzetno povoljnu klimu i bogatu ponudu sportskih terena i objekata za sve vrste rekreacije, kao i mogućnost da dodjete do najbližeg aerodroma za manje od 10 minuta.Postojeći jedriličarski i ronilački klub, vaterpolo, tenis (sa teniskim terenima), fudbalsko igralište u gradskom parku, sportska sala sa kompletnom opremom potrebnom za fitnes, košarku, rukomet, odbojku - doprineli su čnjenici da TIVAT postane poznati turistički i sportski centar.
    
Aerodrom Tivat, samo 2,5 km od centra grada, povezuje crnogorsko primorje sa cijelim svijetom, putem redovnih i čarter letova - ka svim većim svijetskim gradovima.
    
Aerodrom Golubovci - u blizini Podgorice (84 km udaljen od Tivta), na otprilike 2 sata taksijem ili autobusom.
    
Aerodrom Ćilipi - u blizini Dubrovnika (Hrvatska), je 44 km udaljen od Tivta.
     Put u Tivat Vas može dovesti i sopstvenim prevozom il autobusom, iz više magistralnih pravaca i lokalnih puteva, koje možete koristiti Jadranskom magistralom - od sjevera Istre do juga crnogorskog primorja, kao i Ibarsku magistralu - od Beograda preko Podgorice do Tivta.
    
Prelepi pogled sa terase garsonjere (sa kompletnom opremom – kuhinjom, sanitarnim čvorom i ležajevima i do 9 članova, sa clodnevnom dnevnom svetlošću preko staklenih površina spoljeg zida) na jednoj strani – na zapadu, pruža se ka djelu zaliva u pravcu H.Novog (kao na slici), a na istoku ka Lovćenu i Njegoševom mauzoleju. Prijatna i blaga mediteranska klima, uz isparenje i jutarnjom šetnjom kraj obale – povoljno djeluje na disajne organe, sinuse i drugo, naročito u periodu jeseni, zime ili proljeća.Dnevne temperature u zimskom periodu, sa sunčanim periodima, kreću se, u proseku, i do 20 stepeni.

 

REKLAMNI SPOT  
 
ANKETA  
Da li sport treba da bude besplatan za decu do 18.godina?
Da
Ne

Coach Nenad Ilic
Škola košarke
Nađi vremena za košarku
KK Basket IN Facebook
Turističke ponude