VESTI - JUNIORI NA PROVERI ZA NOVU SEZONU!   
JUNIORI NA PROVERI ZA NOVU SEZONU! (26.06.2014.)


Posle uspešno završene sezone u kateogriji kadeta u KK „Basket in“-u počelo se sa formiranjem tima za novu takmičarsku sezonu 2014/15. Tim povodom odigrana je prva u nizu kontrolnih utakmica koje očekuju ovu ekipu u narednom periodu.

U prijateljskoj atmosferi na terenu O.Š.“Sveti Sava“ u Smederevu odigrana je utakmica protiv juniorske selekcije KK „Plana“ iz Velike Plane. Trener domaćeg tima Nenad Ilić imao je priliku da uvidi trenutne sposobnosti svojih igrača, obzirom da se u timu od nedavno nalazi i nekolicina novih igrača koji konkurišu za mesto u timu za narednu takmičarsku sezonu. Konačan rezultat glasio je 58 - 56 za domaći sastav, iako rezultat nije bio primaran na ovoj utakmici.

„Ovom prilikom zahvaljujemo se rukovodstvu i treneru ekipe iz Velike Plane na ukazanoj prilici, i verujemo da će se saradnja ova dva kluba nastaviti i u budućnosti“.

U klubu su saglasni da u takmičarskoj sezoni 2014/15 nastupaju sa juniorskom selekcijiom u muškoj konkurenciji, kao i u kategoriji kadetkinja kada je reč o ženskom pogonu kluba. U narednom periodu Klub nastavlja sa odžavanjem treninga i kontrolnih utakmica, zaključno sa 03.07.2014. godine, kada je planirana pauza i odmor svih selekcija u klubu.

 

komentari(0) / dodaj komentar Broj čitanja: 1364
REKLAMNI SPOT  
 
ANKETA  
Da li sport treba da bude besplatan za decu do 18.godina?
Da
Ne

Coach Nenad Ilic
Škola košarke
Nađi vremena za košarku
KK Basket IN Facebook
Turističke ponude