VESTI - POZIV KOŠARKAŠIMA!   
POZIV KOŠARKAŠIMA! (17.08.2014.)


Pozivamo sve zainteresovane dečake rodjene 1996/97/98 da se priključe našoj juniorskoj selekciji za novu takmičarsku sezonu 2014/15.

Poziv je upućen svim aktivnim košarkašima na teritoriji grada Smedereva, ali i okolnih gradova, ukoliko su u mogućnosti da prate plan i program rada. Igrači koju su imali pauzu u takmičenjima, ili su odustali od daljeg treniranja iz bilo kojih razloga, takodje mogu da se odazovu ovom pozivu i da se priključe i budu deo ekipe. Upućujemo poziv i onima koji nisu dobili priliku da se dokažu i pokažu u svojim klubovima, kao i onima kojima nije bila pružena prilika da treniraju, a imaju želju i volju da rade (aktivni basketaši).

Mi ne možemo da Vam obećamo idealne uslove – jer ih nemamo! Ne možemo da Vam obećamo da ćete biti vrhunski igrači – jer bez rada, rada, rada do toga neće doći! Ne možemo da Vam obećamo da će biti lako – jer neće! Ali zato možemo da Vam obećamo:

-          Kvalitetan i stručan rad!

-          Da ćemo svakome od Vas pružiti šansu!

-          Da ćemo se posvetiti Vašem daljem napredovanju!

-          Da ćete imati zvanično takmičenje u organizaciji KSS-a!

Treninzi se održavaju na otvorenim terenima O.Š.“Sveti Sava“ u Smederevu, a od septembra u školskim fiskulturnim salama po rasporedu koji će naknadno biti dostavljen. Do početka školske godine treninzi se održavaju PONEDELJKOM SREDOM, PETKOM, NEDELJOM u jutarnjim časovima.


Poziv je otvoren do popune sastava za takmičarsku sezonu!

 
Mi svakome pružamo šansu – NA VAMA JE DA JE ISKORISTITE!

 

OČEKUJEMO VAS!

 

SPORTSKI POZDRAV,

 

KK“BASKET IN"
  SMEDEREVO

komentari(0) / dodaj komentar Broj čitanja: 1589
REKLAMNI SPOT  
 
ANKETA  
Da li sport treba da bude besplatan za decu do 18.godina?
Da
Ne

Coach Nenad Ilic
Škola košarke
Nađi vremena za košarku
KK Basket IN Facebook
Turističke ponude